REGLAMENT

POST POSEM LA EDICIÓ 2022 PER MÉS ENDAVANT. 

 

1. LA CURSA

És una Cursa oberta a tothom que accepti i respecti tant la distància com el present reglament. Serà un esdeveniment de caràcter solidari, popular i festiu.

Amb els objectius de potenciar l’activitat física dins del barri i donar a conèixer el barri a la resta de la ciutat, també tindrà la seva vessant solidària, on tots els diners de la inscripció aniran destinats a Down Lleida.

La cursa és una milla (1609m) i  disposarà de cronometratge amb xip.

 

2. HORARIS

La sortida i l’arribada de la cursa serà a l’avinguda Sant Pere (Al costat de l’església). L’inici de la milla serà a les 19:00

Comencarem amb les curses infantils (de 3 a 13 anys).

Allà a les 19:30  comencaran les milles d’adults (de 13 a 100 anys).

 

3. CATEGORIES

 

CATEGORIA

SEXE

EDAT

DISTÀNCIA

HORARI

P3, P4,

 

2017 2018

50m

19:00

PRE-BENJAMÍ

 

2015 2016

150m

19:00

BENJAMÍ

 

2012 2013

300m

19:00

ALEVÍ

 

2010 2011

450m

19:00

INFANTIL

 

2008 2009

1 volta 600m

19:00

JUNIOR

FEM

2009 2004

1 milla

19:30

JUNIOR

MASC

2009 2004

1 milla

19:45

SÈNIOR

FEM

2003 1983

1 milla

19:30

SÈNIOR

MASC

2003 1983

1 milla

19:45

VETERANA

FEM

1982 1973

1 milla

20:00

VETERÀ

MASC

1982 1973

1 milla

20:15

MASTER

FEM

1972 1900

1 milla

20:00

MASTER

MASC

1972 1900

1 milla

20:30

 

L’edat mínima per poder participar a la milla d’adult són 13anys (Nascuts durant l'any 2009)

L’Organització es reserva el dret d’unifacar curses o separar segons el nombre d’inscrits.

Les curses infantils no son competitives.  

4. ENTREGA DE TROFEUS I PREMIS

L’entrega de premis tindrà lloc a les 21:00 a la Plaça Sant Pere, al costat de la línia de sortida.

Es donarà premi al primer/a Junior (2004) i al de més de 60 anys femení i masculí.

La resta de categories será als/les tres primers/es senior, veterà i master femení i masculí

Premi especial per la primera i primer del Barri del Secà de Sant Pere.

Es donarà un pernil al club amb més arribats.

 

5. INSCRIPCIONS

La inscripció i el pagament es podran fer on-line a la pàgina web www.iter5.cat. Les inscripcions s’obriran el 1 de Maig 2022 i es tancaran el 8 de Juny, o fins arribar als 150 participants. 

Les inscripcions seran de 5€ la milla, les curses infantils seran de 1€. El preu de la inscripció va destinat íntegrament a Down Lleida. El preu de la inscripció a la milla inclou, assegurança, avituallament sòlid i líquid.

Està totalment prohibit córrer sense dorsal o amb el dorsal d’un tercer.

Curses infantil: Els menors hauran d’ anar acompanyats en tot moment per un tutor legal i aquest, haurà d’ haver signat l’autorització corresponent per la participació.

El tutor al signar l’autorització i omplir el formulari d’inscripció reconeix que el menor estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva. Es responsabilitat del tutor que el menor es faci reconeixements mèdics periòdics per tal que no tingui cap risc. I eximeix a l’organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació a la prova.

Si la prova es suspèn per causa de força major no es retornarà els diners ja que tots van integres per Down Lleida i seria com un donatiu.

 

6. RECOLLIDA DE DORSALS

Es podrà passar a recollir el dorsal el mateix dia de la cursa al Centre Cívic del Secà de Sant Pere(al costat de la sortida) en l’ horari de matí: 11:00 a 13:00

El dorsal es durà ben visible i el xip a la sabatilla o per sota del genoll.

L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar la identitat de l’atleta al moment de recollir el dorsal.

  

7. RECORREGUT

 La sortida i l’arribada de la cursa serà a l’avinguda Sant Pere (al costat de l’església)

El recorregut serà íntegrament per l’avinguda Sant Pere, constarà d’un circuit de 536,33m, on els participants realitzaran tres voltes. Es un circuit en asfalt, totalment pla i molt ràpid.

És obligatori seguir el recorregut marcat en tot moment. No seguir-lo comportarà la desqualificació immediata del corredor.

La direcció tècnica de la cursa podrà variar-lo sense previ avís per motius de seguretat o causes alienes a l´organització.

 

8. AVITUALLAMENTS I ASSISTÈNCIA

Hi haurà punt d’avituallament únic per a la cursa, que estarà situat a l’arribada d’ aquesta. Aquest serà líquid (aigua, isotònic…) i sòlid.

L´organització disposarà d’assistència sanitària, que estarà situada en la línia de sortida/arribada. Servei de pàrquing (Pavelló Juanjo Garra) 200m de la línia de sortida.

 

9. RECLAMACIONS

Les reclamacions es podran fer a l´organització amb un import de 50 € que es retornarà si aquesta és acceptada. No s’acceptarà cap reclamació passada una hora de la finalització de la cursa.

 

10. SEGURETAT

L’organització no es fa responsable dels accidents o altres perjudicis que la participació a la cursa pugui ocasionar als inscrits, acompanyants i presents, abans, durant o després d’aquesta. No obstant l’organització disposarà d'assegurança personal i de responsabilitat civil i de servei sanitari per possibles urgències.

La prova seguirà totes les normes sanitàries i de seguretat vigents en aquell moment.

 

11. IMATGE i VIDEO

El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades.

També cedeix les seves imatges per que puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa, tant sols per a la finalitat pròpia de l'esdeveniment en qüestió.

Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic conegut o desconeguts, així com en materials de promoció o publicitari produïts i difosos arreu, durant el període màxim establert per la legislació actual i futura, els reglaments i els tractats en vigor, inclosa la possible prorroga un cop finalitzat el període previst.

 

12. SALUT

El corredor a l´omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva. Es responsabilitat del propi corredor fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc. I eximeix a l´organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en la milla.

En aquest sentit els participants han de seguir en tot moment les indicacions dels organitzadors, respectant les mesures sanitàries del moment, com pot ser portar la mascareta,...

  

13.  DADES PERSONALS


A través de la inscripció, els participants, donen consentiment exprés al tractament de les seves dades personals, als efectes de gestió de la 5ª milla solidària del Secà de Sant Pere, així com per informar-los de futures edicions.

Tanmateix, s'autoritza als organitzadors a publicar el nom, cognom i edat del participant, en el cas d'arribar entre els tres primers  i se li entregui el corresponent trofeu, llevat que s'hi negui expressament en el moment que li sigui comunicat.

En cap cas, les vostres dades personals, seran facilitades a espònsors i altres col·laboradors relacionats amb aquesta cursa.


14. VEHICLES

Només estaran autoritzats a seguir la cursa, els vehicles designats i acreditats expressament per l'organització.

15. ACCEPTACIÓ

La inscripció a la cursa implica l'acceptació d'aquest reglament. L'organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista i es reserva el dret de modificar el present reglament fins el dia abans de la cursa per necessitats pròpies.

Tot el que pugui no estar contemplat en aquest reglament, s’aplicarà amb caràcter supletori la normativa IAAF.

 

IMPORTANT: L’organització es reserva el dret de modificació, aplaçament o suspensió de la prova segons la situació del moment.

 

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario